En iyi Tarafı yangın kapısı

Wiki Article

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve ilgi etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedi gidişat anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde hariçya essah kaçarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları muhtevain bu menteşelerin sağlıklı çaldatmaışması ve bapyı gelişememiş kapatması gerekir.

Yangına dayanıklı oda bapları 1 zaman ile 2 vakit ortada bir direnç gösterir ve yangının içeriden mebdelamışsa hariçya, haricen kafalamışsa bağırsakeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve kişi-finans kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini katkısızlar.

Yangın Kapısı Infaz Amacı Yangın baplarının üretim amacı in katkısızlığını koruyup yangın ve kötü gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Nazar boncuğu kanatlı yangın kapıları binaların içinde olması olası yangın ve benzeri ivedili durumlarda önlem görmek en önemli tedbirlerin başında gelir.

Yangın bapları periyodik olarak denetçi edilmeli ve denetlememları ahenkli olarak binalmalıdır. Bapnın kalıplı çkızılışmasını çıkarmak bâtınin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları üzere üstelikşenlerin durumu denetleme edilmeli ve gerekirse hizmet bünyelmalıdır.

Yangın kapıları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. Standart renk RAL 9002 olmakla beraber istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması dokumalabileceği kabil yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı renk uygulaması mümkündür.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda duman sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini sağlamlar ve sağlamlıklı bir şekilde fenomen yerini vazgeçme etmelerini kolaylaştırır.

Her çağ hür buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde yahut arkasında rastgele bir Yangın kapısı istanbul eşya, möble yahut sair bir müşkül bulunmamalıdır. Hassaten Yangın Çıkış Kapısı katiyen kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Lazım bayilerimiz gerekse elden global satış olarak kötüda ülke yer illere hizmet vermekteyiz.

İşaretlendirmeler: Ivedili durumlarda kullanılması müstelzim kapıların tamamı maslahataretlenmelidir. Üzerinde “ivedi çıkış” yazısı bulunan kapılarda fosforlu evet da ışıklı yönlendirmeler bulunabilir.

İzinsiz fotoğraf, yazı ve video v.b yararlanmaı neticesinde kanuni prosedür uygulanacaktır. TEKNODEVA

Yangın yönetmeliğine munis bir şekilde hazırlanan bapların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Bina çışitalarında kullanılan baplar işçiliklevi yüz farklı malzemelerden üretildiği midein ısıevet dayanıklı değildir. Bu nedenle kıyamet esnasında kullanılamaz ve insanoğlu içeride kuşatılmış kalabilir.

Report this wiki page