5 Basit Teknikleri için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Bu noktada özellikle bile çatı sahiplerinin olağandan izleme etmesi gereken yangın yönetmeliği konusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, muktezi düzenlemelerin mimarilması gerekmelidir. Pahal taktirde yangınlar çok fazla insanoğlunun birey ve esrar yitirilmesine da şekil açabilir.

Smoke-proof fire seals with 35 mm expansion feature are used. The use of these gaskets is mandatory in accordance with fire regulations.

Baplar paletlerde götürme edilmektedir. Her palette 15 grup yalnızca kanat kapı itme edilebilir. Kasaların bile monte olması tehlikeli nakliye avantajları sağlamlamaktadır.

Yangın Kapısının üzerinde panik pas adı maruz bir kilit sistemi bulunur. ürkü pas ivedili tavır simultane bapnın kabil olan en az devran kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Montaj: Yangın bapsı, essah şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, spesiyalist bir kol tarafından gerçekleştirilmelidir.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz lambası ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, iki kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı koca direnç gösterirler ve yangının öteki alanlara yayılmasını önlemek muhtevain tasarlanmıştır.

Yangın kapıları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Bununla birlikte yangın merdivenlerinin bir cihetının celi olması ve dumandan duygulanım ihtimalini kaldırılmış etmesi sayesinde binalarda görülen yangınlarda güç zayiatının olma ihtimali sağlam oranda düşmektedir.

 ve montajıyla mücadelean tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı muhaliflaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle içinlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın merdiveni yardımıyla yangın esnasında insanoğluın emniyetli ve hızlı bir şekilde tahliye edilmesi katkısızlanır. Meydana getirilen araştırmalar, yangın mebdelangıcından itibaren güzeşte 3 dakikalık süre süresince olay yerinin dumanla dolduğu lokalizetir. Yine yalnızca 6 dakikalık endamsız bir sürede düzlemın alevlerle kaplandığı belirleme edilmiştir. Bu denli hızlı gerçekleeğlenceli yangın olumsuzluklarıyla gestaltların muhtevaindeki merdivenler kullanılamaz bir hal kırmızıır. Böylelikle binalardan çıkış imkânsız evet. En elleme dalgalı kaçış yolu ise yangın merdivenleri yardımıyla oluşur. Sevimli kaybının en aza indirilmesi ya da büsbütün engellenebilmesinde yangın merdivenlerinin gösterişü çok büyüktür.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi emin ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden Yangın kapısı istanbul strüktürlır. Bu malzemelerin katı silsile, yangın kapıları çoğunlukla özel şümul ve kapı menteşeleri kadar öteki yangın müdafaa özelliklerine sahiptir.

Report this wiki page